SPONSORAFTALE

Sammen gør vi dig eller klubben stærkere…!

Randers Osteopati sætter en ære i at støtte alt fra små passionerede lokale ildsjæle til elitesportsklubber og soloatleter inden for alle sportsgrene!

HVAD KAN en SPONSORAFALE BYDE PÅ

Sponsoraftale med Randers Osteopati

Hos Randers Osteopati sætter vi en ære i at støtte alt fra passionerede små lokale ildsjæle til elitesportsklubber og solo atleter inden for alle sportsgrene. Er du interesseret i, hvad vi kan tilbyde, så tøv ikke med at kontakte klinikken for at få en uforpligtende snak om en fælles fremtid!

TENNISSPILLER

Patrick Kristensen

Den unge mand på billedet ved siden af mig er “Patrick Kristensen”, som er et ungt spirende tennistalent, som foruden at spille tennis i DK på top-niveau, har deltaget i individuelle internationale turneringen i bl.a. Asien, Sydamerika og hele EU.
Herudover har den unge mand:

  •  4 DM titler i single (junior og senior).
  • 4 DM titler i double (junior)
  • 2 DM for hold (Skovbakken Tennis klub og Lyngby Tennis klub) (senior) – Patrick spiller nu for Give Tennis klub (Senior)

Endvidere har den unge mand også repræsenteret Danmark flere gange ved Nordiske Mesterskaber og Europa Mesterskaberne og rangeret som nummer 46 i hele EU og 187 i verden som junior. Hans flotte præstationer ledte sidste år til opnåelse af et stipendium hos Middle Tennessee State University i USA efter en samtale hos hovedtræneren, Jimmy Borendame.
https://goblueraiders.com/news/2019/12/19/mens-tennis-signs-patrick-kristensen-to-2020-roster.aspx

Efter et halvandet år hos Middle Tennessee State University, skal han nu prøve nye kræfter på Idaho State University, hvor han regner med at tage sin bachelor i Computer Science.
https://isubengals.com/news/2021/4/27/mens-tennis-mens-tennis-signs-patrick-kristensen.aspx

Vi ønsker ham et stort tillykke med de vildt flotte resultater indtil nu!

Vi er glade for at kunne hjælpe Patrick med forebyggende osteopatiske behandlinger for optimal performance, så han kan præstere på sit højest mulige niveau.
På denne måde er vi med til at skabe en solid grobund for en lang og spændende karriere, som venter forude for det unge talent!

Hos RANDERS OSTEOPATI har vi redskaberne til at hjælpe alle fra store til små og elite- til fritidsmotionister.

Er du interesseret i, hvad vi kan gøre for dig personligt, jeres idrætsklub eller andet, så kontakt klinikken allerede i dag!