fbpx

SAMARBEJDSPARTNERE

… med klienten i fokus, altid!

 

 

HVORDAN GØR VI HINANDEN STÆRKERE

Samarbejde med Randers Osteopati

Hos Randers Osteopati er vi af den overbevisning, at vi som autoriserede sundhedsfaglige personer gør hinanden stærkere gennem faglig sparring og reference, når vi møder problematikker hos klienter, som er udenfor vores respektive kompetenceområder.

Dette sikrer klienten den mest kompetente og professionelle behandling og er samtidig med til at effektivisere det pågældende behandlingsforløb!

Klinik Østerbye

Jens Østerbye

Klinik Østerbye er en privat klinik med speciale i bevægelsesapparats- og idrætsskader.
Der tilbydes skades diagnosticering med efterfølgende behandling.
Dette sparer patienten for en masse tid, da der tilbydes en samlet behandling.

Klinikken er etableret uden for den offentlige sygesikring (uden ydernummer), hvilket betyder man IKKE behøver henvisning fra sin egen læge for at komme til behandling.

Hos Klinik Østerbye tilbydes der behandling inden for osteopati, fysioterapi, akupunktur, myoreflex terapi, massage osv.
Klinik Østerbye har eksisteret siden 2007 og har klinik i Ringe og Dyrup, (Odense SV).

Besøg klinikken via linket her for mere information:
https://klinik-osterbye.dk/

Danmarks Akupunkturuddannelse

Esben Andersen

Bliv akupunktør nær Århus hos os. Hos Danmarks Akupunkturuddannelse får du en praksis-baseret akupunkturuddannelse, som tager udgangspunkt i, at akupunktur er et håndværk. Vi går ind for learning by doing, og det er vigtigt, at du som elev får så meget praktisk erfaring som muligt under forløbet. Du vil samtidig få teknikker til at arbejde med dine egne ubalancer og skabe et overskud hos dig selv.

Vi underviser som den eneste skole i Danmark i klassiske akupunkturteknikker og teori hvilket betyder at den teori du lærer har en autentisk afstamning og er uforstyrret. Dette gør at teorien bliver brugt i en korrekt kontekst og man kan derfor få resultater derefter. Klassisk akupunktur skal derfor ikke forveksles med TCM som ikke er en oprindelig form for akupunktur.

Vi underviser samtidig i forskellige værktøjer som har en moderne tilgang så som triggerpunkter og auriculoterapi. Uddannelsen lever op til sundhedstyrelsens krav om RAB-registrering.

Besøg klinikken via linket her for mere information:
https://danmarksakupunkturuddannelse.dk/