fbpx

PERSONLIG TRÆNING

For dig der har et ønske om eksklusiv opmærksomhed – uden forstyrrelser fra andre i et konventionelt fitness center!

Nå dit mål hurtigt og effektivt, når det kun er “dig” i  centrum! 

BOOK TID

Personlig træning i Randers med dig i centrum

Skræddersyet træning med høj faglighed

Uanset dit mål vil vi guide og støtte dig hele vejen. Træningen tilpasses til dit mål og din hverdag, mens vi samtidig vil udfordre dig fra på dit aktuelle niveau. Vi giver dig et kærlig spark bagi, når du har brug for det og hepper samtidig på dig, når træningen går godt! Du vil undervejs få indsigt i og forståelse for betydningen af optimal løfteteknik, træningssammensætning og evt. sideløbende kyndig kostvejledning og vanecoaching, hvis dette vælges som supplement. Dette sikre dig det mest effektive træningsforløb, og skaber samtidig den bedste grobund for redskaberne til at kunne forsætte på egen hånd efter et afsluttet forløb!

 

Træningsforløbet kan hjælpe med:

 • Livsstilsændring
 • Vægttab
 • Forbedret kondition
 • Muskelopbygning
 • Styrke
 • Motivation og inspiration til din træning

 

“Her vil vi altid kun give jer det bedste…”
Randers Osteopati

Trygge og rolige omgivelser

Bedste lokation og kvalitetsudstyr

Parker gratis udenfor døren og træd direkte ind i klinikkens træningsfaciliteter… kun 150m fra Randers C af/tilkørsel på E45 motorvejen. Randers Osteopati har gjort det så nemt og bekvemt som muligt, for at give dig de bedste betingelser for at passe din træning – eller komme til behandling!

Randers Osteopati’s nyrenoverede lokaler byder på:

 • Rolige, dæmpede og afslappede rammer
 • Funktionelt kvalitetsudstyr fra THOR Fitness til rå styrke
 • Koordinations- og balance-udstyr fra Casall
 • TechnoGym’s top-modeller til kredsløbstræning

HUSK hos Randers Osteopati foregår træning udelukkende med klienter på klinikken i modsætning til konventionelle fitnesscentre, som giver adgang til alle samtidig.

Det betyder, at du på klinikken KUN vil være dig og din træner – det sikrer dig som klient bedre koncentration, plads til forbydelse og større udviklingspotentiale, fordi træningen ikke riskerer at blive afbrudt af forstyrende elementer fra andre i centeret!

Herudover sikrer klinikfællesskabet dig som kunde de bedste muligheder for faglig sparring blandt klinikkens dygtige personale ift. eventuelle problemstillinger.
Dvs. hvis din personlige træner opdager, at du har problemer med skulder, lænd, hofte eller knæ, som besværliggør din fremgang i træningen, så konsulteres de andre sundhedspersoner (autoriserede osteopater og fysioterapeuter) til råds eller henviser til sideløbende behandling for at sikre dig den højeste faglighed og største udviklingspotentiale!

personlig træning – kun med dig i centrum… eller som par eller en gruppe

Træn sammen med en makker eller to

Personlig træning sammen med en kammerat eller veninder, kan gøre det sjovere og lettere at opnå dine ønskede resultater.

Et 1:2 træningsforløb betyder i sin enkelthed, at i træner 2 personer sammen med 1 personlig træner – ligeledes vil i træne 3 sammen, hvis i vælger et 1:3 forløb. 

Her kan i motivere hinanden og samtidig spare med hinanden og jeres fælles personlige træner. 

Ud fra jeres individuelle mål vil i guides og støttes hele vejen, samtidig med at træningen tilpasses jeres individuelle niveauer, specifikke mål og hverdag. Der vil blive givet et spark bagi, når der er brug for det, og blive heppet på jer når, træningen går godt! Undervejs vil i få hjælp til optimal teknik til at træne effektivt og sikkert, og i samtidig få redskaber til at kunne forsætte træningen på egen hånd efter endt forløb. 

Træningsforløbet med flere kan hjælpe med:

 • Øget motivation
 • Livsstilsændring
 • Vægttab
 • Forbedret kondition
 • Muskelopbygning
 • Styrke
 • Motivation og inspiration til din træning

  “Motivation, information og uddannelse et nøgleord for at skabe forandringer og nye vaner!
  Randers Osteopati

  Lyder ovenstående interessant

  Personlig træning hos Randers Osteopati vil gøre dig klogere på din kost, øge din styrke og hjælpe dig med at skabe nye sunde vaner som holder!

  Kontakt klinikken allerede i dag

  Heidi Nørgaard Machon Sørensen

  B.Sc. Global Nutrition & Health, personlig træner, vanecoach og eksamineret fysiurgisk massør.

  KONTAKT

  Mail: Heidi@randersosteopati.com
  Tlf: +4542406512