fbpx

Vi ser mennesket som en helhed

Randers osteopati

Du skal vælge en Osteopat, hvis du ønsker en yderst faglig kompetent behandler, som ser, forstår og behandler din problematik holistisk.

  • Nakke- og rygproblematikker som hold i nakken, diffuse spændinger og stivhed i nakke- og skulderområdet, spændinger mellem skulderbladene.
  • Skulderprolematikker som fx indeklemning, frossen skulder, instabilitet, diffuse spændinger og generel overbelastning.
  • Lændeproblematikker som fx ischias, discus protrusion, prolaps, slidgigt og degenerative forandringer.
  • Akutte og kroniske problematikker i hele kroppen pga. de meget alsidige behandlingsteknikker.

SPECIAL TILBUD

kr. 300,-

KLIK PÅ LINKET OVENFOR FOR AT FÅ ADGANG TIL RABATKODEN, SOM GIVER HELE 40% PÅ FØRSTE KONSULTATION!

DENNE SKAL ANVENDES, NÅR DU BOOKER DIN FØRSTE KONSULATION VIA KLINIKKENS ONLINE BOOKING SYSTEM!

NORMALPRIS KR. 500,-

TILMELD DIG KLINIKKENS NYHEDSBREV FOR AT NYDE GODT AF ADSKILLIGE ANDRE TILBUD, ØVELSER OG VIDENSDELING…

Ved at tilmelde dig vores nyhedsbrev får du adskillige fordele som strækker sig fra gode tilbud på ALLE klinikkens behandlinger, træningstilbud til inspiration til øvelser og meget mere…

Hvad venter du på?

første konsulation

kr. 300,-

Osteopatisk undersøgelse og behandling med dig i centrum

 

Osteopatien tager udgangspunkt i mennesket som en helhed, hvor der tages specielt hensyn til 3 overordnede systemer i kroppen:

  • Det muskuloskeletale system (muskler, knogler, ligamenter, bindevæv, sener etc.)
  • Det viscerale system (hjerte, lunger, mave, lever, tarme, arterier, vener, lymfe.)
  • Det kranio-sakrale system (kranieknogler, kranienerver, hjernehinderne, kæbe, mund, øre samt kors- og haleben.

De tre systemer er indbyrdes afhængige af hinanden, og kan dermed også påvirke hinanden.

En ubalance i ét af systemerne kan have indvirkning på et andet, så kroppens naturlige funktion påvirkes i negativ retning og ikke fungere optimalt. Resultatet af dette kan komme til udtryk i form af refererende symptomer i eller omkring nakken, kæben, skulder/albue/hånd, rygsmerter, bækken, hofte/knæ/fod eller i forma af hovedpine, svimmelhed, fordøjelsesproblemer, træthed etc.

Hos Randers Osteopati erkender vi, at manuel behandling ikke kan stå alene i en behandlingsproces, hvorfor vi altid støtter os til den “bio-psyko-sociale model” i relation til behandlingsprocessen samt supplement af relevante øvelser til selvhjælp. Denne tilgang er med til at skabe en bedre smertehåndtering for den pågældende klient, både når der opstår akutte problemer, men også forebyggende på længere sigt.

Jakob enevoldsen

Osteopat studerende på 2. år hos European School of Osteopathy

Løbestilsanalyse

En løbestilsanalyse starter med en indledende snak om dine mål, udfordringer, ambitioner og skadeshistorik med løb. Dernæst følger en analyse af din nuværende løbestil, hvor vi samtidig laver en videooptagelse fra forskellige, relevante vinkler. Herefter laves en fælles gennemgang af videooptagelserne i slowmotion, hvor det vil blive uddybet, hvilke faktorer der kan optimeres. Afsluttende følger eventuelle korrektioner samt rådgivning i programmering, dosering og videre behandlingstiltag som f.eks. relevante supplerende øvelser for at optimere stabilitet, styrke og udholdenhed i de regioner, hvor den kliniske undersøgelse og videooptagelserne peger i retning af kroppen kompensere.

Traditionel fysioterapi

Den fysioterapeutiske behandling bygger på en grundig dialog og undersøgelse for at klarlægge årsagen til problemets opståen. Foruden det biomekaniske perspektiv, undersøges også hvordan de psykosociale aspekter kan påvirke dit problem. Efter undersøgelsen lægges der en tydelig og grundig plan for behandlingsforløbet, og hvordan det bedst tilpasses den enkeltes hverdag. 

skræddersyede indlægssåler

Indlægssåler har til hensigt at øge komforten, mindske belastning og samtidig forebygge skader og smerter i store dele af kroppen. Det primære formål med et par indlægssåler er at “støtte foden” til en mere neutral ledstilling og på den måde betydeligt reducere risici for overbelastningsskader. 

anmeldelser fra tidligere klienter

“Jeg vandt en konkurrence og det var startskudet til behandling hos Jakob.

Super behagelig behandler og utroligt dygtig. Min symptomer er bedre i dag og min krop har det godt. Tak til Randers ostepati – giver jer ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Lene J.

Jakob har været helt fantastisk igennem min søns træningsforløb for forreste knæsmerter. Jakob er kompetent og rigtig god til motivere og samarbejde med de unge. De bedste anbefalinger herfra.

Lene W. K.