SAMARBEJDSPARTNERE

Heidi Nørgaard Machon

Personlig træner og vanecoach!

Heidi er uddannet Prof. Bachelor i Global Nutrition & Health fra VIA University College i Aarhus. Heidi har herudover en baggrund som Personlig træner fra At Work Skolen og er i 2016 uddannet Vanecoach.  Heidi har fra sin uddannelse en bred faglig viden indenfor kost og træning, der medvirker at hun har en god evidensbaseret baggrund for sin vejledning

“Min passion er at hjælpe dig til leve en sund livsstil, som passer ind i din hverdag. Det er vigtig for mig, at sundhed ikke er præget af regler og begrænsninger – det skal være nemt og byde på en hverdag fuld af muligheder, glæde og energi.”

Fitness World Randers

Fitness World er kendt som Danmarks største fitness kæde – dette er ingen undtagelse i Randers, hvor vi har hele 3 afdelinger centralt beliggende i hele byen med gratis parkering:

  • Thors Bakke
  • Østervold
  • Gudenåcenteret

Alle centrene er udstyret med det nyeste og bedste udstyr fra hhv. Lifefitness og Techno Gym til både styrketræning og kredsløbstræning.

Uanset hvad du er til af holdtræning, styrketræning, bike/spinning, zumba eller yoga, så har Fitness World Randers løsningen til dig! Der er mere end 20 forskellige hold, så der er til enhver smag og et hvert temperament!

Ønsker du herudover et personligt træningsforløb, så tilbyder vi også dette til konkurrencedygtige priser hos en af vores kompetente personlige trænere.

HUSK!!! At vi har gratis måling af fedt og muskelmasse, så du altid kan følge med i din rivende udvikling!