PROFIL

RANDERS OSTEOPATI - Osteopati og fysioterapi

Velkommen i klinikken!

Hos Randers Osteopati er vi uddannet til at behandle borgere og patienter i alle aldersgrupper. Vi håndterer både børn, voksne, gravide, fysisk og psykisk belastede samt akutte og kroniske problematikker.

Michael Kristensen

Autoriseret Fysioterapeut & Osteopat D.O. M.R.O.DK

Hos Randers Osteopati arbejder vi ud fra den filosofi, at mennesket er en helhed, og bør behandles som sådan. Vores tilgang til dit problem er altid baseret på et individualiseret behandlingsforløb i forhold til dine nuværende symptomer og tidligere skadeshistorie. Der vil blive anvendt nøje udvalgte behandlingsteknikker, som tager udgangspunkt i et bredt sundhedsvidenskabeligt fundament indenfor anatomi, neurologi, fysiologi, biomekanik, embryologi og patologi. Dette sikrer dig det bedste resultatsorienterede forløb med et højt fagligt niveau, så du altid vil føle dig i gode hænder.

 

Uddannelse

The Barral Institute – NM1 (Neural Manipulation), 2019.

The Barral Institute – Trauma, 2018.

The Barral Institute – VM1 (Visceral Manipulation), 2018.

D.O. Osteopati – ESO (European School of Osteopathy), 2018.

B.Sc. Fysioterapi – University College Nordjylland, 2010.

Diverse kurser indenfor McKenzie konceptet, akupunktur, ultralydsscanning.

 

Erhverv

Randers Osteopati (ejer), 2017.

Klinik For Manuel Behandling v/Tommy Hedelund, 2016-2017.

Fysioterapeut og fysisk træner i Fitness World, 2014.

Thomsen Fysioterapi og Træning, 2014.

Aars Fysioterapi og Træningscenter, 2012.

Falck Health Care, 2010.

 

Hvordan bliver man osteopat i Danmark?

I Europa studeres osteopati på individuelle skoler. Der findes endnu ingen etablerede skoler i Danmark, så hvis man ønsker at studere til osteopat, skal man til udlandet for at finde en skole. Der findes både skoler i England, Belgien, Italien og Sverige. Heriblandt har European School of Osteopathy eksisteret siden år 2014 og givet fysioterapeuter, kiropraktorer og læger muligheden for at studere osteopati i Danmark. Dette gøres således som et 4-årigt deltidsstudie, hvor den studerende læser op til hvert seminar, 10 fulde weekender (fredag-søndag) pr. år samt en uge i Maidstone i England med hhv. uddannelse på skolen og klinisk supervision på klinikken. Uddannelsen er delvist funderet som et selvstudie, hvor der mellem studieweekenderne også studeres og arbejdes praktisk på klinikker med de lærte teknikker og betragtninger.

I andre europæiske lande er osteopati hovedsagligt et fag, hvor den studerende efter endt studentereksamen (eller tilsvarende) gennemgår et 4-6 årigt fuldtidsstudie.
I USA er uddannelsen til osteopat integreret i medicinstudiet. Når man studerer til læge, vælger man på et tidspunkt i studiet speciale, og en osteopatisk doktor (D.O.) er her således specialist i manuel behandling. Der findes i dag over 70.000 osteopater i USA, som både arbejder som praktiserende læger samt på hospitaler og uddannelsesinstitutioner.

 

OBS!!!

Det er vigtigt for os her på siden at gøre opmærksom på, at vi absolut intet har at gøre med siden www.randersosteopati.dk!

Randersosteopati.com er det eneste koncept, som er kædet sammen med de sociale medier nedenfor!